Venetsian lennot saapuvat kahdelle lentokentälle: Marco Pololle (VCE) tai Trevison (TSF) lentokentälle. Molemmat sijaitsevat mantereen puolella. Marco Polo on ns. Venetsian pääkenttä, ja Treviso on pienempi kenttä. Marco Polosta matkaa Venetsian keskustaan on 12 kilometriä, Trevisosta taas 20 kilometriä. Kummaltakin lentokentältä voi matkustaa erilaisilla julkisilla kulkuvälineillä Venetsiaan, tai taittaa matkan taksilla, joka on kuitenkin melko kallista. Lisäksi Venetsiaan pääsee vain Piazza Romalle asti autolla. Marco Polon kentältä voi myös matkustaa vesibussi Alilagunalla Venetsian keskustaan. Vesitaksilla taas pääsee suoraan haluamaansa osoitteeseen.

Halpalentoyhtiöiden lennot Venetsiaan laskeutuvat usein Trevison kentälle. Näitä ovat esimerkiksi Norwegian, FlyHigh ja RyanAir. Useimmiten lennot Trevisoon Suomesta eivät ole suoria, vaan välillä on yksi välilasku. Myös Marco Poloon saapuvat hinnoiltaan huokeammat lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun, jolloin matkalle tulee kestoa. Hinnat ja matkan kestot on paras vertailla eri hakusivustoilla jolloin löytää itselleen parhaan vaihtoehdon.


Kommentit

Lennot Venetsiaan — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>