Venetsiaan matkustavien kannattaa ehdottomasti hankkia kaupunkikortti. Venezia Unica City Pass on yksi vaihtoehdoista, ja turistit hyötyvät siitä mm. ilmaisen joukkoliikenteen ja alennuksien muodossa.

Venezia Unica City Passissa hienoa on, että haluttavat palvelut saadaan valita itse ja hinta määräytyy sen mukaan. Turhasta ei siis tarvitse maksaa. City Passiin kuuluvia palveluja ovat esimerkiksi museot, autoparkki, WiFi sekä julkiset vessat.
Passiin voi valita kattavan museopassin, joka sisältää ilmaisen sisäänpääsyn yhteentoista eri museoon. Yksittäisten museoiden lisäksi saatavilla on myös suppeampia museopasseja, joilla pääsee muutamaan tiettyyn museoon. Liikkuminen museoissa ja ympäri kaupunkia tulee helpoksi ja halvaksi, kun passiin ostetaan myös joukkoliikenne. Joukkoliikenteen voi ottaa käyttöön 1, 2, 3 tai 7 päiväksi, ja halutessaan voi ostaa myös kuljetuksen lentokentälle ja takaisin.
Venezia Unica City Passiin voi ostaa myös ekstraedut, joihin kuuluu mm. alennuksia kirjakaupoista, ravintoloista ja konserteista.

Venetzia Unica City Passin voi tilata kätevästi omalta kotisohvalta. Ensin luodaan kortti (jokaiselle henkilölle tulee omansa), valitaan palvelut ja maksetaan. City Pass toimitetaan sähköpostitse ja se tulostetaan. Tulostetulla passilla pääsee museoihin suoraan näyttämällä passia virkailijalle tai viivakoodia käyttämällä. Matkaliput voi hakea itsepalveluautomaateista tai Venezia Unican toimistosta. Lippujen keräämisessä on poikkeuksia ja ostoksista riippuen niitä voi joutua hakemaan useista eri paikoista, mutta näihin kaikkiin on annettu ohjeet sähköpostiin toimitetussa kuitissa.


Kommentit

Venezia Unica City Pass — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>