Karibia -teemaisesta vesipuistosta, Aqualandia Jesolosta, löytyy useita erilaisia liukumäkiä ja altaita jokaiseen makuun. Tunneleita, jokia, vesipyssyjä, seinäkiipeilyä… täällä ei varmasti tekeminen lopu!

Aqualandia Jesolon hurjimpiin laitteisiin kuuluu liukumäki Captain Spacemaker. Liukumäki on puiston mukaan maailman korkein, 42 metriä, ja siinä voi saavuttaa vauhtia jopa 100km/h! Captain Spacemakeristä voi nauttia yhdessä koko perheen voimin, sillä se lasketaan kumilautalla johon mahtuu 3-4 henkilöä.

Mikäli Captain Spacemaker -liukumäki ei tuntunut miltään, voi vesipuistossa käydä myös hyppäämässä benjihypyn. 60-metrisestä tornista hyppääminen edellyttää kuitenkin 18 vuoden ikää ja se maksaa erikseen. Hypätä voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Perheen pienimmät otetaan puistossa huomioon omalla altaalla, josta löytyy pienempiä liukumäkiä.

Puistosta löytyy myös 3-12-vuotiaille lapsille oma alue, Funnyland. Tällä alueella voi ajella pienillä autoilla ja veneillä sekä vierailla sirkuksessa, jossa viihdyttävät klovnit ja, Funnylandin teemaan kuuluen, sarjakuvahahmot.

Aqualandia Jesolossa viihdettä tarjoaa sirkuksen lisäksi erilaiset esitykset. Puiston Tiki-areenalla voi ihailla esimerkiksi papukaijashowta, jossa papukaijat ovat opetettu esittämään erikoisia temppuja.

Aqualandia Jesolo mainostaa erityisesti Shark Bay -aluettaan. Alueesta tekee erityisen se, että altaassa (ja sen ulkopuolella) on teeman mukaisesti aitoa karibialaista hiekkaa. Puistosta voi vuokrata aurinkovarjoja ja -tuoleja ja mikä niille olisikaan parempi paikka kuin valkoinen hiekkaranta, jossa rentoutua samalla kun lapset riemuitsevat Shark Bayn tekoaallokosta.

Vesileikkien lisäksi Aqualandia Jesolossa voi tehdä ostoksia ja nälän taltuttamiseen puisto tarjoaa useita ravintoloita ja kioskeja. Lisäksi puistossa on myös kaksi kenttää rantalentopalloon sekä kuntosali. Laguna de Oro -altaalla voi osallistua myös vesispinningiin tai -aerobiciin.

Vesipuiston vieressä on 24-reikäinen minigolfrata, jonka pääsylipusta saa vesipuiston sisäänpääsylippua näyttämällä kahden euron alennuksen saman päivän aikana. Aqualandia Jesolon yhteydestä löytyy myös yökerho Vanilla Club.

Koko päivän liput aikuisilta maksavat 31 euroa ja 100-140cm lapsilta 27 euroa. Alle metrin mittaiset lapset pääsevät ilmaiseksi. Yli 65-vuotiaat saavat lipun 27 eurolla.

Kaikki puiston aktiviteetit kuuluvat hintaan (benjihyppyä lukuunottamatta). Pysäköinti, kaapin vuokraus, aurinkovarjot ym. maksavat muutamia euroja. Lastenrattaita puistossa on saatavilla ilmaiseksi, mutta silloin on jätettävä henkilöllisyystodistus pantiksi.

Puisto on esteetön, joten nauttimaan pääsevät helposti myös vammautuneet. Heille on myös oma hinnastonsa.

Aqualandia Jesolo on auki kesäisin joka päivä, 10:00-18:00.

Vesipuistoon pääsee auton lisäksi myös julkisella liikenteellä.


Kommentit

Vesipuisto Aqualandia Jesolo — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>